Godt grafisk design

- er godt håndværk

Godt grafisk design er visuel kommunikation med et æstetisk og stærkt budskab. For at tiltrække kunder, er det nødvendigt at fremstå professionel
– og dit visuelle udtryk er derfor super vigtigt!!

Godt grafisk design er visuel kommunikation med et æstetisk og stærkt budskab. For at tiltrække kunder, er det nødvendigt at fremstå professionel – og dit visuelle udtryk er derfor super vigtigt!!

Grafisk design der virker
Godt grafisk design fremmer kommunikationen. Hjemmesiden eller tryksagen skal derfor udformes med omtanke, så de rigtige signaler forstærkes, og dit produkt fremstår i et positivt lys. Det skal være let at få øje på og genkende dit logo blandt mange, og derfor er godt logo design vigtigt. Derfor udformer jeg det nye logo i tæt dialog med dig som kunde. Farver, skrifttyper og symboler udvælges med største omhu, så virksomhedens identitet og ståsted afspejles.

Visuel identitet
Visuel identitet er et ofte overset element blandt mindre virksomheder. Det er vigtigt at der er en rød tråd gennem virksomhedens markedsføringsmateriale lige fra det trykte materiale til det digitale. Du kan også få lavet andre ting som f.eks. Visitkort, kaffekrus, kuglepenne, skilte, bannere, musemåtter og meget mere.

Priser

Grafisk design

Jeg laver alt inden for grafisk design – både online og offline (til print eller tryk). Det kunne for eksempel være brochurer, visitkort, opslag, postkort, annoncer, webbannere, kampagne materiale og meget andet.

Pris
Pr. påbegyndt time: 500 (+ moms)
eller efter aftale.

Nyhedsbreve

Har du brug for en til at opsætte og udsende nyhedsbreve? Få sendt nyheder ud til relevante målgrupper og styrk dit salg både online og offline.
Jeg har erfaring med bl.a. Mailchimp, Webcrm og andre systemer.

Pris
Pr. påbegyndt time: 500,- (ekskl. moms)
eller efter aftale.

Logo design

Et logo er virksomhedens ansigt udadtil og skal derfor afspejle virksomheden og appellere til virksomhedens målgruppe. Vi indgår altid i et tæt samarbejde med vores kunder, så resultatet bliver et logo baseret på vores erfaring og jeres ønsker. 

Pris
Fra 2.500,- (+ moms)

Logo design

At få udviklet logo til sin nye virksomhed er altid en spændende proces – både for mig og virksomheden. Når jeg laver et nyt logo design, sikrer jeg mig at det både afspejler virksomheden, men også appellere til virksomhedens målgruppe.

Du bestemmer selv hvor meget du vil deltage i udviklingen af dit nye logo. Jeg er vant til kunder der har egne ideer fra start, men også dem der overlader hele den kreative proces til mig.

Info

Rikkelie Sommer
Skovledet 103H, st. 4
3400 Hillerød

    Bevis venligst, at du er et menneske ved at vælge bil.